’’Global Entrepreneurship Week’’

02 noiembrie 2019

Săptămâna globală a antreprenoriatului în perioada 18 – 24 noiembrie 2019, țările din întreaga lume se vor angaja în conectarea antreprenorilor cu colaboratori, mentori și grupuri de părți interesate pentru a dezvolta o rețea de parteneri sinergici și noi oportunități. Se vor reuni 170 de țări pentru a sărbători generatorii de idei și motoarele creșterii economice, cunoscuți ca și antreprenori la nivel mondial, inovatori și creatori de locuri de muncă. Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globală de promovare a antreprenoriatului și inovării. Rețeaua globală de antreprenoriat ghidează dezvoltarea comunităților de antreprenoriat la nivel local, regional și național. În cadrul acestui eveniment de o săptămână, GEW va găzdui mai multe activități la nivel mondial care își propun să angajeze și să conecteze grupuri de părți interesate și să asiste antreprenorii pe parcursul călătoriei lor de pionierat. Evenimentele variază de la concursuri pe scară largă la evenimente de rețea mai mici și mai intime.

Entrepreneurship Global Network operează o platforma de proiecte si programe in 170 de tari unde orice antreprenor poate deveni membru putând avea acces la informații, schimb de cunoștințe, transparenta, viziuni, o rețea de antreprenori si facilitează colaborarea si parteneriatul cu anteprenori din întreaga lume în vederea creșterii performanței antreprenoriale. GEN împărtășește cunoștințe despre cele mai bune practici bazate pe cercetare, facilitând fluxul de informații între părțile interesate și coordonează acțiunea colectivă. Susținut de Fundația Kauffman, Global Entrepreneurship Week (GEW) are o rețea de peste 20.000 parteneri, 10 milioane de oameni antreprenori, cercetători , factori de decizie politica si organizații de sprijin antreprenoriale.
Antreprenoriatul este o forța pozitiva, conduce inovația, crează bogăție, îmbunătătește viața.

Lumea are nevoie de antreprenori !!
„Faci ceva într-un mod care nu a mai fost făcut până atunci, pentru oameni care nu au fost niciodată incluși în proces. Aceasta este puterea. Tu ești evoluția. Revoluția.” – Dell Gines, consilier senior pentru dezvoltare comunitară, Federal Reserve Bank of Kansas City
We think uncommon is you
Credem că fiecare dintre antreprenori sunteti oameni speciali. ’’We think uncommon is you’’ De ce acest lucru ? Ati avut curajul de a da viata unei afacerei, de a sparge barierele. Problemele complexe cu care va confruntanti au soluții neobișnuite a caror rezolvare stau in educația și spiritul antreprenorial pot împuternici oamenii să-și modeleze viitorul.

Vă invitam sa citiţi tot articolul accesând urmâtorul link : 

Sursa:

https://www.genglobal.org/gew

https://www.genglobal.org/sites/default/files/upload/Impact_Report_GEN2019_002.pdf

Lăsaţi un raspuns

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *