Site-ul in limba romană

Site-ul in limba romană

13 mai 2019

Suntem foarte bucurosi, că, dupa luni de pregatire, putem lansa publicația on-line Risk & Compliance Platform Europe, in limba romană !
Risk & Compliance Platform Europe este o platformă internațională interactiva, cu informații de ultima oră, analize, studii, opinii, interviuri, joburi pentru toți profesioniștii care lucrează în domeniul riscului și conformității, atât in sectorul financiar, în mediul corporativ, cât și în sectorul public.
Pe langa limba romană, site-ul mai este publicat în șase alte limbi: engleză, franceză, olandeză, germană, italiană, poloneză si in curand in limba ucrainiană. Aceste variante lingvistice au propriul conținut.
Publicatia on-line este sub patronajul International Publishing & Sales bv cu sediul in Tarile de Jos.
Iuliana Panaitescu, doctor in economie, auditor financiar, auditor intern si expert contabil, este coordonatorul editorial. Dacă aveți comentarii și/sau sugestii pentru editori, nu ezitați să transmiteți un e-mail pe adresa iuliana@riskcompliance.ro și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Întregul conținut al site-ului este gratuit pentru toți vizitatorii. Articolele pot fi descărcate gratuit de pe site, prin furnizarea informațiilor solicitate vi se transmite automat documentul.
Departamentul nostru comercial este coordonat de Iuliana Panaitescu. Pentru întrebări comerciale legate de anunțuri, plasarea de bannere pe site și/sau în buletinele noastre de știri, trimiteți cererea dumneavostră pe adresa de e-mail sales@riskcompliance.ro si vă vom contacta cât mai curând posibil.

Suntem intotdeauna interesati de feedbackul dumneavoastră și suntem deschiși sugestiilor de îmbunătățire transmise de catre dumneavoastra.
Ca platformă independentă, nu suntem legati de organizații/organisme și, prin urmare, putem evalua toate cererile de cooperare fără nici o diferențiere.
Iuliana Panaitescu

Lăsaţi un raspuns

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *