”Financial Risk Management for Dummies” by Aaron C. Brown


Limba : Engleza
Pagini:384
ISBN:ISBN: 9781119082200
Editor:Release Date: December 2015
Preț:129 Lei

Aaron C. Brown (născut pe 27 noiembrie 1956) este un practician American, directorul general și managerul de risc la AQR Capital Management și desemnat managerul de risc al anului 2011 al GARP (Global Association of Risk Professionals).  El a scris The Poker Face of Wall Street si Red-Blooded Risk: The Secret History of Wall Street.  El a fost numit Educator Financiar al Anului de către cititorii revistei Wilmott și site-ul său a câștigat premiul Forbes Best of the Web pentru Teoria și practica investițiilor.

Scris de autorul cel mai bine vândut Aaron Brown, Financial Risk Management for Dummies, oferă îndrumări detaliate și accesibile cu privire la gestionarea și controlul riscului financiar în cadrul companiei dvs. Prin instrucțiuni ușor de urmat, veți afla cum să gestionați riscul, în primul rând prin înțelegerea acestuia și apoi prin controlul asupra acestuia.

Aceasta este o lucrare concisa de referinţă şi o analiză  în ceea ce privește abordarea gestionarii riscurilor, care acoperă în mod sistematic fiecare aspect al înțelegerii riscurilor, evaluarea diferitelor forme de risc și elaborarea unor strategii adecvate de gestionare a riscurilor indiferent de marimea organizatie.

Lucrarea prezinta pe intelesul tuturor, pas cu pas, conceptele fundamentale legate de gestionarea riscului, este o expunere clara a conceptelor legate de gestionarea, măsurarea și comunicarea riscurilor în mod eficient la nivelul organizație. Autorul descrie responsabilitățile unui manager de risc financiar și ajută cititorul să dezvolte o strategie personalizată. O lucrare completă privind gestionarea riscurilor, pentru manageri de risc aspiranți sau chiar experimentați, care vor fi ajutați sa atinga succesul in cariera, este o călătorie de descoperire a unor adevăruri financiare mai puțin cunoscute.

Sursa: