Ghidul auditorului intern pentru evaluarea riscurilor, ediția a doua


Data publicării: 2018
Limba : Engleza
Pagini:174
ISBN:978-1-63454-015-5
Editor:Rick A. Wright Jr
Preț:119,99 Euro

Evaluarea riscului este o activitate de bază care are impact zilnic asupra auditorilor interni. Această actualizare a primei ediții oferă cititorilor instrumentele practice și tehnicile necesare pentru a planifica și pentru a efectua evaluări ale riscurilor.

Autorul Rick Wright, vă arată cum să aliniați riscurile la obiectivele afacerii, să creați un plan de audit practic și să efectuați o evaluare pas cu pas a riscurilor. Noua ediție prezinta:

  • Un ghid al asocierii obiectivelor si strategiei afacerii cu riscul;
  • Prezentarea celor mai bune practici de evaluare a riscurilor inclusiv a riscurilor emergente;
  • Revizuirea elementelor ce compun universul de audit in functie de specificul entitatii;
  • Exemple de prioritizare a riscurilor;
  • Adaptarea la prevederile Cadrului Internațional de Practică Internațională (IPPF) al IIA din 2017;
  • Impactul tehnologiei asupra practicilor de audit, adaptarea auditului la setul de instrumente online;

Acest ghid cuprinzător include instrumente de evaluare a riscurilor care oferă un set valoros de exemple cu privire la evaluarea riscurilor pe care le puteți personaliza pentru a vă satisface nevoile. Indiferent dacă sunteți auditor sau coordonați activitatea de audit intern (CAE) sau un auditor extern care presteaza servicii de audit intern, această carte vă va pregăti pentru a efectua evaluările de risc ale organizației dumneavoastră.

Despre autor:

Rick A. Wright Jr., CIA, este directorul auditului intern și managementului riscului întreprinderii (ERM) pentru YRC Worldwide. Are mai mult de 20 de ani,  de experiență în domeniul auditului intern și al formării profesionale. De asemenea, este fondatorul „Resonate Training and Assurance Service, LLC „, unde îsi continua activitatea ca trainer, autor, facilitator, formator.

Sursa : https://bookstore.theiia.org/the-internal-auditors-guide-to-risk-assessment-2nd-edition