Managerul eficient de Mark Horstman


Limba : Romana
Pagini: 240
ISBN:9786065889729
Editor: 2017
Preț:20. 44 lei

Mark Horstman este cofondatorul faimoasei firme de consultanță Manager Tools, care asigură consilierea managerilor de top din numeroase companii multinaționale. A realizat, alături de Michael Auzenne, Manager Tools Podcast, cel mai ascultat podcast de business din lume, caștigătorul mai multor premii People’s Choice, descărcat lunar de milioane de persoane.

Adevarații lideri îsi conduc mereu echipele spre succes, indiferent de domeniul in care activează: sunt coordonatori excelenți si știu să-și optimizeze in permanență performanța, căștigând admirația si respectul celorlalţi.
Bazată pe o metodologie care și-a dovedit eficiența, cartea de fața dezvăluie căteva comportamente manageriale esențiale care vor duce la creșterea productivițatii — prin construirea de noi relații, prin consolidarea increderii reciproce, prin delegarea sarcinilor, printr-o comunicare mai eficienta.
Mark Horstman divulga strategiile, tehnicile si instrumentele care va pot revoluționa mediul de lucru!

Phil Radford
Daca vrei sa fii eficient in conducerea unei corporații, citește neaparat aceasta carte.

François Hisquin
Mark Horstman a facut din management ceva extrem de simplu si de pragmatic.

Marc Grainger
Aceasta carte ofera indrumări neprețuite, practice, pentru toţi managerii.

MARK HORSTMAN este cofondator si managing partner la Manager Tools LLC, producătorul podcastului de business numarul 1 in lume, Manager Tools, care a fost descărcat de peste 250 de milioane de ori. Instrumentul ofera coaching si formare pentru manageri, cadre de conducere si organizaţii, in vederea optimizarii eficacitaţii acestora. A primit de trei ori premiul „Business Podcast of the Year“.

Sursa : http://www.librarie.net/p/298608/nia=86?gclid=Cj0KCQjw19DlBRCSARIsAOnfReg1xp-6S2qXiey_LGW1IGN8wLrQxtcUogJMKFSYLu4-5CSm1AIOrVsaAgzFEALw_wcB