Programul de pregătire ecoDa pentru management „New Governance Challenges for Board Members in Europe”

Data :17-10-2019
Timp:17-18 octombrie
Zile:2 days
Locație:Ageas, Lab21, Rue du Marquis 1, 1000 Brussels.

ecoDa a dezvoltat un modul european destinat directorilor și membrilor consiliului de supraveghere care încearcă să obțină o perspectivă europeană asupra funcționării consiliului și guvernanței corporative. Programul de formare se adresează directorilor cu un mandat transfrontalier. Acest curs se adreseaza managementului care doreste sa-si actualizeze cunoștințele sau sau sa fie informat cu privire la evoluțiile recente ale politicii UE în domeniul guvernanței corporative . Pentru companiile care operează în Europa, directorii și membrii consiliului de supraveghere trebuie să înțeleagă rapid sistemele, reglementările și cele mai bune practici  ale guvernanței corporative. De asemenea, aceștia au nevoie de o imagine de ansamblu asupra schimbării rapide și deseori complexe a politicii UE privind guvernanța corporativă.

Continuă sa citesti

Specialist Certificat in Control Intern


Program de Pregatire Profesională

București 28-30.10.2019 /09:00-16.00

Termen limita de înscriere: 18.10.2019

Sesiune de examinare reexaminare: 06.12.2019

Certificarea Specialist in Control intern este o certificare cu recunoaștere internațională emisa de Institutul de Control Intern. Aceasta distincție profesională a competențelor dobandite in Controlul Intern, Managementul Riscului si Guvernanța Corporativă este acordată specialiștilor care fac cerințele necesare de certificare.

Practicienii care doresc sa obțină certificarea trebuie sa demonstreze o bună cunoaștere si intelegere a Cadrului Comun de Cunoștințe prin absolvirea cu succes a unei examinări. Programul se desfășoară in limba română și engleză.

Sursa : https://incir.ro/examene-certificari/programe-de-certificare-control-intern/sector-public/specialist-certificat-in-control-internmanagerial-scim/

Camera Consultanților Fiscali organizează o întâlnire cu consultantul în domeniul comunicării Florian Mueck

Data :23-05-2019
Timp:9.00 -14.30
Zile:1 day
Locație:Hotel Marshal Garden - Calea Dorobanți nr. 50B, sector 1.

Camera Consultanților Fiscali organizează o întâlnire cu consultantul în domeniul comunicării . Prezentarea va fi exclusiv în limba engleză. În deschidere, specialiști cu expertiză în fiscalitate vor susține o serie de teme de actualitate din domeniul fiscalității interne și internaționale.

Program si Teme abordate 

09:00 – 09:30 Înregistrarea participanților – Coffee break

09:30 – 10:15  Implicațiile fiscale ale Brexitului -Alexander Milcev – Partner, Tax & Law Leader România, Ernst & Young

10:15- 11:00    Evoluții în fiscalitatea europeană Alin Chitu – Tax Director, Deloitte

11:00 – 11:45  Teme de fiscalitate practice de actualitate Adrian Luca – Partner, Transfer Pricing Services (TPS)

11:45 – 12:30 Substanța și forma, continuitate activitate. Puncte de sprijin pentru “Value Chain” în susținerea tranzacțiilor Alin Irimia – Partner,Transfer Pricing and Value Chain Taxation, BDO

12:30 – 13:00 Pauză de masă

13:00 – 14:30 KEYNOTE: THE BALL MUST GO IN! THE SCIENTIFIC ART OF  PERSUASION – Florian Mueck

Moderator: Dan Manolescu – Președinte CCF